Skip to main content

NÄÖNTARKASTUS

Näöstä on tärkeä pitää huolta. Näöntutkimus olisi hyvä tehdä parin vuoden välein. Meillä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan kattavat näöntutkimukset ja toiminnallisen näön kartoitukset. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä, jos liikkeeseen tuleminen on haasteellista.

TYÖNÄKÖ

Vietätkö työpäiväsi enimmäkseen näyttöpäätteen äärellä? Särkeekö päätäsi tai silmiäsi usein? Digilaitteiden katselu väsyttää silmiä huomattavasti, jolloin näyttöpäätetyöhön suunnitellut erityistyölasit voivat tulla kyseeseen. Työnäkötutkimuksessa selvitämme tarpeesi.

PIILOLASISOVITUS

Piilolasisovituksessa asiantunteva optikkomme määrittelee sinulle parhaiten soveltuvat piilolasit sekä varmistaa, että piilolasien käyttö on silmillesi turvallista.

Tule piilolasisovitukseen, kun olet aikeissa hankkia ensimmäiset piilolasisi tai haluat vaihtaa piilolinssien tyyppiä tai merkkiä. Meillä sovitetaan myös erikoispiilolinssejä. Tuotevalikoimassa mm. skleraaliset kovat piilolinssit (esim. keratoconusta eli sarveiskalvon kartiopullistumaa sairastaville), hybridilinssit (kova keskiosa ja pehmeät reunat).

HEIKENTYNEEN NÄÖN APUVÄLINEET

Jos näkösi on heikentynyt, eivätkä tavalliset silmälasit enää riitä parantamaan näkemistä. Löytyy Oopperan Optiikasta laaja valikoima erilaisia apuvälineitä heikentyneen näön tueksi.

Optikollamme on pitkäaikainen kokemus heikkonäköisten apuvälineiden sovituksesta HYKS Silmäsairaalan kuntoutusyksiköstä.

KOTIKÄYNNIT

Teemme tarvittaessa kotikäyntejä, jos kivijalkaliikkeeseen tuleminen on haasteellista.

Kotikäynnillä voimme tehdä näöntutkimuksen, lasimääräyksen, toimittaa silmälasit ja sovittaa apuvälineitä.