Skip to main content

SILMÄLASIT

Silmälasit ovat tärkeä osa pukeutumista. Erilaisilla kehyksillä saa muutettua tyyliä täydellisesti. Kehyksien ja linssien laadulla on suuri merkitys silmälasien käyttömukavuuteen, kestävyyteen ja ulkonäköön. Joskus on vaikea nähdä minkälaiset lasit, omiin kasvoihin voisivat sopia. Autamme valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivat kehykset.

AURINKOLASIT

Aurinkolaseilla on monta käyttötarkoitusta: ne suojaavat silmiä haitalliselta säteilyltä, parantavat näkemistä ja lisäävät turvallisuutta liikenteessä. Etsimme sinulle monipuolisesta kokoelmastamme tyyliisi sopivat aurinkolasit.

VINTAGE-LASIT

Vuosikymmenten saatossa varastoomme on kertynyt upea kokoelma kauniita silmä- ja aurinkolaseja. Vintage-lasikokoelmastamme löydät trendikkäitä merkkilaseja tai hullunkurisia kehyksiä naamiaisiin tai teatterin lavalle.

PIILOLINSSIT

Piilolinssit ovat kehittyneet viime vuosina valtavasti. Lähes kaikkiin näkötarpeisiin löytyy sopiva linssi. Uusilla linsseillä saa korjattua hajataiton sekä ikänäön. Voit myös halutessasi muuttaa silmiesi värin.

Kuiville silmille löytyy valikoimastamme miellyttäviä materiaaleja. Night&Day -linssit ovat loistava vaihtoehto silmäleikkauksille. Varaa aika piilolinssisovitukseen tai tule piipahtamaan liikkeeseen.

Kerran vuodessa olisi hyvä käydä optometristin/optikon piilolinssikontrollissa. Piilolinssikontrolliin kuuluu näöntutkimus sekä biomikroskooppitutkimus. Näin pyritään varmistamaan piilolinssien sopivuus silmillesi ja hyvä näkemisen laatu käytössä olevilla piilolinsseillä.

Lisäksi meillä tehdään myös erikoispiilolinssien sovituksia. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan aarrearkkumme salaisuuksiin.

SUURENTAVAT OPTISET APUVÄLINEET, ERIKOISSILMÄLASIT JA SUODATINVÄRIT.

Meillä on erikoisvahvoja lähilaseja, suurennuslaseja ja suurentavia elektronisia laitteita heikentyneen näön tueksi.

Autamme valitsemaan sinun näkötilanteellesi parhaan apuvälineen.